" /> Welkom op onze webshop!

In deze categorie hebben we een hele bijzondere deken, eentje die ontworpen is door Tinna Thorudottir Thorvaldar, een ijslandse dame die tegenwoordig in Havana woont en daar geinspireerd is geraakt door alle kleuren en patronen. Hier is een hele mooie deken ontstaan en wij van De Wolkast hebben wederom de eer gekregen om haar patroon om te mogen zetten naar het Nederlands.
Dit betreft een kooppatroon en deze is bij onze pakketten mee te bestellen, wij mogen dit patroon verkopen omdat wij de vertaling hebben gedaan van haar deken.
De kleuren kunnen heel divers zijn, wij hebben een aantal voorbeelden als pakket voor je klaargemaakt, mocht je zelf ideeën hebben, laat het ons dan even weten dan maken we een pakket precies in de kleuren die jij graag wilt! 
Het origineel (volgens patroon) is gehaakt met garen voor een 5mm naald, dus met de stylecraft zal de afmeting iets kleiner worden. Het origineel wordt ongeveer 210x130cm en dat is inclusief de rand.
In het patroon wordt duidelijk uitgelegd hoe je dit eventueel heel makkelijk zelf groter kan maken. Voor dit pakket heb je haaknaald 4mm en 3,5mm nodig.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Facebook

Contact

De Wolkast
Langeveenseweg 4 b
7678 VE Geesteren(ov)
0546769200

www.dewolkast.nl
info@dewolkast.nl
IBAN: NL 70 KNAB 0256 2900 08
k.v.k. 62283359
BTW nr: NL 002 333 059 B 35

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

De Wolkast gebruikt cookies om het bezoek te meten, we gebruiken geen persoonlijke gegevens voor andere doeleinden
Bedankt voor je bezoek aan onze webshop!