" /> Welkom op onze webshop!

Royal garden blanket stone- & riverwashed

De Royal Garden Blanket is een eerbetoon aan een magische plek in Mysore. De schitterende terracotta tegels op de vloeren van een koffiehuis in combinatie met de als lappendeken opgebouwde voortuin...

€ 129,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Op verlanglijst
 

De Royal Garden Blanket is een eerbetoon aan een magische plek in Mysore. De schitterende terracotta tegels op de vloeren van een koffiehuis in combinatie met de als lappendeken opgebouwde voortuin van het hotel dienden voor Jane als grote inspiratiebron. De inspiratie die de tuin vol bloembedden en tegels bij haar oproept, is op een geometrische manier samengebracht tot een fantastische deken die in elk interieur de show steelt.

Jane heeft exclusief voor Scheepjes zorgvuldig twee kleurencombinaties samengesteld uit ons omvangrijke Colour Crafter en Stone Washed & River Washed assortiment, wat zich heeft gevormd tot twee kits. Beide kits bevatten het benodigde garen om de complete deken te haken én een stijlvol patroonboekje waarin het volledige patroon in het Nederlands en Engels beschreven is.

Stone Washed & River Washed Kit

Scheepjes Stone Washed en Scheepjes Rived Washed gaan hand in hand met elkaar. Waar Stone Washed bestaat uit een ecru-kleurige katoenen 'kern' met fluffy acrylvezels in contrasterende kleuren, heeft River Washed een gekleurde kern die eveneens zorgt voor een bijzonder contrast. Beide garens zijn gemaakt van 78% Katoen en 22% Acryl en hebben een zachte, wollige 'feel'. 

De afmeting van deze deken zal ongeveer 162cm worden in het vierkant.

Inhoud:

Scheepjes River Washed (78% Katoen x 22% Acryl; 50g/130m)

  • - A: 941 Colorado x 5 bollen
  • - B: 942 Steenbras x 10 bollen
  • - C: 949 Yarra x 5 bollen
  • - D: 943 Mekong x 3 bollen
  • - E: 951 Amazon x 2 bollen
  • - F: 948 Danube x 1 bol
  • - G: 944 Nile x 2 bollen
  • - H: 952 Rhine x 2 bollen

Scheepjes Stone Washed (78% Katoen x 22% Acryl; 50g/130m)

  • - I: 801 Moonstone x 6 bollen
  • - J: 809 Yellow Jasper x 2 bollen

Patroon in het Nederlands en het Engels (UK terminologie)

Over de ontwerpster

Jane Crowfoot, ook wel bekend als Janie Crow, is een succesvolle ontwerpster van haak- en breipatronen. Na 20 jaar in de garen- en handwerkindustrie te werken, is ze inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste mensen die de haakhobby in het Verenigd Koninkrijk een flinke boost geven. In 2020 won ze zelfs de Craft Influencer of the Year award! De ontwerpen van Jane variëren van dekens tot draagbare accessoires, met als leidraad bloementhema's, opvallend kleurenspel en experimenten met verschillende technieken.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Contact

De Wolkast
Langeveenseweg 4b
7678 ve Geesteren(ov)
0546769200

www.dewolkast.nl
info@dewolkast.nl
k.v.k. 62283359
BTW nr: NL219827370B02

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

De Wolkast gebruikt cookies om het bezoek te meten, we gebruiken geen persoonlijke gegevens voor andere doeleinden
Bedankt voor je bezoek aan onze webshop!