" /> Welkom op onze webshop!

Weergave:
 


Bezig met laden...

Knitpro Smartstix

Deze naalden van Knitpro zijn de nieuwste versie en zijn super hi-tech. Het zijn namelijk niet alleen supermooie breinaalden, maar je kunt er ook mee meten. Op de naalden (en het kabeltje als je die er ook bij hebt) staat elke 2 cm een streep en zo kun je je werkstuk meteen opmeten!
De collectie van KnitPro SmartStix is perfect voor de slimme brei(st)er. Elke naald en elke kabel bevat namelijk streepjes die fungeren als liniaal. Hierdoor wordt het opmeten van projecten wel héél gemakkelijk! De SmartStix-naalden zijn gemaakt van hoogwaardige en lichtgewicht aluminium.

SmartStix:
Save Time = Bespaar tijd
Measure Stuff = Meet dingen op
Assess  Gauge = Bepaal de stekenverhouding
Reduce Clutter = Beperk rommel
Track Progress = Houd voortgang bij

 


De eigenschappen

 
Dit garen bestaat uit 100% premium Acryl en heeft de dikte van 5mm. In het Engels is die term "Aran weight". Het garen is geschikt voor kinderen en is Hypo-alergeen, geen kan op uitslag dus! Een bol is 100 gram zwaar en heeft een looplengte van 116 meter. De stekenverhouding is: 10 x 10 centimeter = 13 steken x 18 naalden. Het garen is prima te wassen op 40 graden.

Mooie kleuren 

Deze naalden hebben hele leuke kleuren, elke kleur staat voor een bepaalde naalddikte en tussen de gekleurde delen is het aluminium te zien, een materiaal dat erg licht is en heerlijk breid.

Maten

Deze breinaalden worden gemaakt vanaf 3mm en gaan tot maat 8mm bij de lange versie, de korte breinaalden gaan van 3mm tot 6mm.

Gunstige prijs

 
Wij van De Wolkast doen er natuurlijk alles aan om deze naalden aan te bieden tegen de beste prijs. Daarbij komt dat je bij ons ook nog eens kunt sparen voor korting. Bij elke besteding spaar je als je je hebt geregistreerd bij ons. Deze korting kun je te allen tijde verzilveren en zodoende nog goedkoper garen kopen bij De Wolkast.

Gratis verzending

 
Om het voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken hebben we ook nog gratis verzending voor bestellingen vanaf € 45,- Vanaf dat bedrag zijn de verzendkosten geheel voor onze rekening en ontvang jij je bestelling gratis thuis of op een afhaalpunt.


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Facebook

Contact

De Wolkast
Langeveenseweg 4 b
7678 VE Geesteren(ov)
0546769200

www.dewolkast.nl
info@dewolkast.nl
IBAN: NL 70 KNAB 0256 2900 08
k.v.k. 62283359
BTW nr: NL 002 333 059 B 35

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

De Wolkast gebruikt cookies om het bezoek te meten, we gebruiken geen persoonlijke gegevens voor andere doeleinden
Bedankt voor je bezoek aan onze webshop!