Verzendkosten en Levering

Als jouw bestelling voor 16:30 uur geplaatst is, streven wij naar bezorging in Nederland binnen 2 werkdagen. Voor bestellingen naar België en Duitsland streven we naar bezorging binnen 3 werkdagen.
Mocht er iets misgaan, waardoor wij deze levertijd niet halen, dan nemen wij contact met jou op per e-mail en bieden wij jou de mogelijkheid de bestelling te annuleren.

Wij zijn wel afhankelijk van de koeriersdiensten die het tegenwoordig (2022) erg druk hebben. Dat wij jouw bestelling dezelfde dag versturen wil niet altijd zeggen dat je het de volgende dag al in huis hebt helaas. De Postnl is wel bijna altijd de volgende dag, maar dit is dus niet door ons te garanderen. 

Ook worden pakketjes in het weekend niet opgehaald door koeriersdiensten, dus als je in het weekend besteld, wordt je bestelling op maandag door ons verstuurd!

Let op: Het is niet mogelijk om jouw bestelling te versturen naar een postbus.

Verzendkosten

Nederland
Voor bezorging in Nederland rekenen wij €3,99 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €55,- rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder €10,- zijn we genoodzaakt om een toeslag te rekenen, hierdoor komen de verzendkosten op 4,99 uit

België en Duitsland
Voor bezorging in België rekenen wij €5,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €69,- rekenen wij geen verzendkosten, voor bestellingen onder €10,- zijn we genoodzaakt om een toeslag te rekenen, hierdoor komen de verzendkosten op 6,95 uit.

Voor leveringen naar Duitsland rekenen we €6,95 en vanaf €75,- wordt ook dit gratis verzonden. Ook hier moeten we voor bestellingen onder €10,- een toeslag rekenen, hierdoor komen de verzendkosten op 7,95 uit.

Denemarken, Engeland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Spanje
Voor bezorging in deze landen rekenen wij € 12,00 verzendkosten.

Alle overige landen in europa
Voor bezorging in deze landen rekenen wij € 15,00 verzendkosten.

Alle landen wereldwijd
Voor bezorging in deze landen rekenen wij € 45,00 verzendkosten.