Verzendkosten en Levering

Als jouw bestelling voor 16:30 uur geplaatst is, streven wij naar bezorging in Nederland binnen 2 werkdagen. Voor bestellingen naar België en Duitsland streven we naar bezorging binnen 3 werkdagen.
Mocht er iets misgaan, waardoor wij deze levertijd niet halen, dan nemen wij contact met jou op per e-mail en bieden wij jou de mogelijkheid de bestelling te annuleren.

Wij zijn wel afhankelijk van de koeriersdiensten die het tegenwoordig (2022) erg druk hebben. Als wij het dezelfde dag versturen wil dit niet altijd zeggen dat jij het de volgende dag in huis hebt helaas. Vaak wel, maar dit is dus niet door ons te garanderen. 

Ook worden pakketjes in het weekend niet opgehaald door koeriersdiensten, dus als je in het weekend besteld, wordt je bestelling maandags door ons verstuurd!

Let op: Het is niet mogelijk om jouw bestelling te versturen naar een postbus.

Verzendkosten

Nederland
Voor bezorging in Nederland rekenen wij €3,99 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €45,- rekenen wij geen verzendkosten. 

België en Duitsland
Voor bezorging in België en Duitsland rekenen wij €5,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €65,- rekenen wij geen verzendkosten.

Denemarken, Engeland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Spanje
Voor bezorging in deze landen rekenen wij € 12,00 verzendkosten.

Alle overige landen in europa
Voor bezorging in deze landen rekenen wij € 15,00 verzendkosten.

Alle landen wereldwijd
Voor bezorging in deze landen rekenen wij € 45,00 verzendkosten.